Γρήγορα κινούνται τα πράγματα για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, καθώς πάει δεν πάει ένας χρόνος από το τελευταίο της άλμπουμ Που Με Φτάσανε Οι Έρωτες -μια δουλειά που δεν άρεσε σε όλους (δείτε π.χ. τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Χάρης Συμβουλίδης, πατώντας εδώ), μα της χάρισε ένα μεγάλο ραδιοφωνικό σουξέ με τα "Δεύτερα Κλειδιά".

Τώρα, η Ζουγανέλη επιστρέφει στο προσκήνιο με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι: έχει τίτλο "Κάπου Σ' Έχω Ξαναδεί" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Γιάννης Παπαδάκος.

Το "Κάπου Σ' Έχω Ξαναδεί" είναι σε μουσική και στίχους του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και κατά πάσα πιθανότητα είναι προπομπός μιας ερχόμενης δουλειάς εκ μέρους της Ζουγανέλη, για την οποία δεν υπάρχει ως τώρα καμία επίσημη πληροφορία. Ο Χριστοδουλόπουλος υπογράφει επίσης την ενορχήστρωση και την παραγωγή, ενώ συμμετέχει στην ηχογράφηση και ως μουσικός.

Για την ώρα, το τραγούδι κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τη Minos-EMI/Universal με την ίδια τη Ζουγανέλη να σχολιάζει ότι «Μπλέκουν οι ζωές μας, σε ένα κόσμο που όλοι μοιάζουμε να είμαστε μυστήρια συγγενείς... Ας χορέψουμε γι’ αυτό φέτος το καλοκαίρι».

{youtube}qCpKTbNNRAA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured