news.team

Πολύ γρήγορα κινείται ο Γιώργος Νταλάρας τον τελευταίο καιρό, όσον αφορά την κυκλοφορία νέου υλικού, συνεχίζοντας παράλληλα και ένα ζιγκ-ζαγκ ανάμεσα σε δισκογραφικές εταιρίες.

Ο πάντα δημοφιλής ερμηνευτής φάνηκε τελευταία φορά με προσωπικό δίσκο το 2018, όταν έβγαλε το Έρωτας Ή Τίποτα στη Minos-EMI/Universal (πατώντας εδώ, μπορείτε να βρείτε τι έγραψε γι' αυτόν στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης).

Τώρα, τον βρίσκουμε στο δυναμικό της Heaven Art, προφανώς να ετοιμάζει κάποια καινούρια δουλειά, πρώτο δείγμα της οποίας είναι το τραγούδι "Είσαι Εδώ Σαν Σκιά": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Νίκος Σούλης.

Το "Είσαι Εδώ Σαν Σκιά" γράφτηκε από τον Κώστα Παπαδούκα, σε στίχους Αντριάνας Σεργίδου. Για την ώρα, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τον δίσκο που μάλλον έρχεται να προλογίσει.

Τον τελευταίο καιρό, άλλωστε, ο Γιώργος Νταλάρας ήταν και πάλι απασχολημένος με ζωντανές εμφανίσεις, ευρωπαϊκές μάλιστα αυτή τη φορά, αφού ολοκλήρωσε μια κοινή περιοδεία με τη Βίκυ Λέανδρος. Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν, η περιοδεία είχε σημαντική επιτυχία, ιδίως στη Γερμανία και στην Ολλανδία, όπου υπήρξαν πολλά γεμάτα θέατρα.

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου, ο Γιώργος Νταλάρας -στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών 2019- θα δώσει μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα Σμύρνης, σε διεύθυνση Hakan Sensoy. Η συναυλία ανήκει σε ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας των Δήμων της Σμύρνης και της δικιάς μας Νέας Σμύρνης. Τις ενορχηστρώσεις της βραδιάς υπογράφει ο Κώστας Γανωσέλης, ενώ με τη Συμφωνική Ορχήστρα θα συμπράξουν και διακεκριμένοι Έλληνες σολίστες.

{youtube}AuxdYtT1kAo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured