φωτογραφία: Freddie F., για τη Lifo

Μεγάλωσε μεταξύ του κοσμοπολίτικου Μαϊάμι και της Χρυσούπολης της Καβάλας, θαύμασε τα Ημισκούμπρια και τους Wu-Tang Clan και τώρα, στα 20 του χρόνια, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εναλλακτικούς αστέρες του εγχώριου σήμερα.

Ο λόγο για τον Saske, ο οποίος μέσα στο 2018 είδε το τραγούδι του "Ξέρω Μάνα" να πιάνει 3.000.000 views στο YouTube -όσοι μάλιστα παρακολουθείτε και το Avopolis Radio, θα θυμάστε ότι ήρθε και τέλη Οκτώβρη στα στούντιό μας, καλεσμένος στην εκπομπή του διευθυντή της έντυπης έκδοσης της Lifo, M.Hulot.

Τώρα, λοιπόν, ο Saske επιστρέφει με νέο τραγούδι: έχει τίτλο "N.ST.C.TO." (δηλαδή Ένστικτο) και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Angel Saft.

Το "N.ST.C.TO." είναι σε στίχους του Saske, ενώ τη μουσική έχει επιμεληθεί ο ίδιος, σε συνεργασία με τον Sammy Velasquez και τον SnapYourFingaz. Κυκλοφορεί ως ψηφιακό single από την OffBeat Records και ήδη βρίσκεται στα 10 πρώτα, στις YouTube τάσεις της χώρας μας.

{youtube}5wA9RPcu1nE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured