news.team

φωτογραφία: Καρολίνα Τσιρογιάννη

Με τον γιο του Θανάση Παπακωνσταντίνου, Κωσταντή Παπακωνσταντίνου, να είναι μία από τις φωνές και τις κιθάρες τους, οι Λάργκο έγιναν αρκετά γνωστοί πριν κάποια χρόνια, όταν ο δημοφιλής τραγουδοποιός ανέλαβε όχι μόνο την παραγωγή της πρώτης τους δουλειάς, αλλά και τις «συστάσεις» με το κοινό.

Τώρα, οι Λάργκο επιστρέφουν με καινούριο άλμπουμ: έχει τίτλο Τα Λάθη και στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια «γεύση» ακούγοντας το τραγούδι "Περιπατητές Tου Κόσμου" -μια συνεργασία με τους Social Waste, οι οποίοι υπογράφουν και τους στίχους (η μουσική ανήκει στον Κωσταντή Παπακωνσταντίνου). Η ενορχήστρωση είναι των Λάργκο, όπως και η παραγωγή, την οποία συνεπιμελούνται με τον Ορέστη Πατσινακίδη.

Σύντομα, επίσης, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει και εν δράσει το θεσσαλονικιώτικο σχήμα, καθώς παίζουν headliners στο Φεστιβάλ Γιούργια 2019 (Παρασκευή 5 Μαΐου, στο Κύτταρο).

Το υπόλοιπο line-up συμπληρώνεται από τον Αλέξανδρο Κτιστάκη και τα συγκροτήματα The Halay Lamba και Muchatrela Band.

Στον νέο δίσκο των Λάργκο, εντωμεταξύ, περιλαμβάνεται και ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Θανάση Παπακωνσταντίνου με τίτλο "Λαγός".

{youtube}88dg3IGh0VI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured