news.team

φωτογραφία: Γεράσιμος Δομένικος / FOSPHOTOS

Μετά από κάποιες δουλειές που βγήκαν μόνο στο ίντερνετ, ο Οδυσσέας Τζιρίτας έφτασε τον Μάρτιο στην πρώτη του επίσημη κατάθεση, κυκλοφορώντας σε φυσική μορφή το άλμπουμ Butterflies, που ο ίδιος περιέγραψε ως «alternative pop, με κάποια punk και τζαζ σημεία» (δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Άγγελος Κλειτσίκας, εδώ).

Τώρα, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνει στη δημοσιότητα κι ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Come Between The Faces", το οποίο κυκλοφορεί το Σάββατο 20 Απριλίου ως single σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Just Gazing Records (του «δικού μας» Δημήτρη Λιλή): μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Μουσική και στίχους στο "Come Between The Faces" έχει γράψει ο ίδιος ο Οδυσσέας Τζιρίτας, ο οποίος έχει παίξει και όλα τα όργανα, ενώ υπογράφει επίσης τόσο τη μίξη, όσο και την παραγωγή (το mastering έγινε από τον Αχιλλέα Χαρμπίλα των 2 By Bukowski). «Η διαδικασία σύνθεσης και ηχογράφησης του υπήρξε μία από τις πιο συνοπτικές και απλές συνολικά από τον δίσκο», δήλωσε ο 17χρονος Αθηναίος δημιουργός, «από την πρώτη στιγμή η μελωδία είχε κολλήσει στο μυαλό μου, ακόμα και οι στίχοι του κομματιού, ίσως για αυτό τον λόγο την ίδια στιγμή σιχαίνομαι και λατρεύω να το παίζω, επειδή ήρθε τόσο αβίαστα».

Το κλιπ γύρισε ο George Yann (κατά κόσμον Γιώργος Γιαννακόπουλος), που έχει γίνει γνωστός από τη δουλειά του με τα skate videos. Είναι το πρώτο του επίσημο βιντεοκλίπ.

Εντωμεταξύ, απόψε Πέμπτη 18 Απριλίου, ο Οδυσσέας Τζιρίτας (περιστοιχισμένος από φουλ μπάντα) αναλαμβάνει με τους Daphne And The Fuzz την 3η και τελευταία από τις 3on3 Πέμπτες της Just Gazing, παίζοντας live στο υπόγειο της πιτσαρίας Crust, στου Ψυρρή.

{youtube}PHsNEnappbs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured