φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Πίσω στο 2015 οι Active Member ανακοίνωσαν ότι σταματάνε την πορεία τους, απόφαση ωστόσο που στη συνέχεια ανακάλεσαν, επιστρέφοντας τόσο συναυλιακά, όσο και δισκογραφικά, βγάζοντας το φιλόδοξο Ζαλίκι τον Δεκέμβρη του 2017.

Τώρα, το ιστορικό χιπ χοπ σχήμα είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα και, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνει στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Όσο Δε Βαστάει Ο Νους Σου": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το κλιπ γυρίστηκε στο πάρκο Εργατιάς στα Λιπάσματα Δραπετσώνας με μέλη της ομάδας Dagipoli Dance Co. και του Athens Parkour Academy. Το δε τραγούδι, σύμφωνα με δήλωση των Active Member, μιλά «για τις εσωτερικές μάχες, και το πως τοποθετεί κανείς τα όριά του κάθε μέρα».

Το "Θρηνώ" είναι σε παραγωγή και στίχους του B.D. Foxmoor και αποτελεί προάγγελο του νέου δίσκου Φρυκτωρία (οι φρυκτωρίες, μαθαίνουμε, ήταν ένα σύστημα συνεννόησης στη διάρκεια της νύχτας με τη χρήση πυρσών).

Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής το πότε ακριβώς θα βγει. Πιο πολλά νέα ίσως μάθουμε τον Μάιο, καθώς τότε επιστρέφουν συναυλιακά οι Active Member (10/5 στο Piraeus 117 Academy, η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει). Η εμφάνιση θα είναι full band, με κιθάρα, τσέλο, μαντολίνο, κοντραμπάσο, ακορντεόν και sampler να πλαισιώνουν τον B.D. Foxmoor και τη Sadahzinia.

{youtube}io1tDtDvoew{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured