Ήταν τέλη του 2018 όταν ο Παύλος Παυλίδης έκανε ανέλπιστη βουτιά στη drag αισθητική, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου. Το τραγούδι "Ένα Αλλιώτικο Παιδάκι" μας προϊδέασε τότε για κάποιο νέο άλμπουμ με τους B-Movies, το οποίο ήταν στα σκαριά.

Το σχέδιο αυτό μάλλον υπάρχει, αλλά προηγήθηκε μια έκπληξη: ένα νέο ΕΡ 6 τραγουδιών, ονόματι Κακό Ποίημα, το οποίο ο Παύλος Παυλίδης σκάρωσε από κοινού με τους ΓΙΑΝ ΒΑΝ, τη μπάντα δηλαδή του Jan van de Engel (κατά κόσμον Γιάννης Αγγελόπουλος, το προσωνύμιο του το έδωσαν οι συμφοιτητές του στα χρόνια των μουσικών του σπουδών στην Ολλανδία). Στον σύνδεσμο παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μια «γεύση», ακούγοντας το κομμάτι "Κλωστή".

To Κακό Ποίημα έχει για την ώρα βγει ψηφιακά, σε παραγωγή του Χρήστου Λαϊνά. Ωστόσο έπεται και φυσική έκδοση σε βινύλιο (αποκλειστικά), που σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Το ΕΡ θα λάβει βέβαια και την πρέπουσα ζωντανή παρουσία, σε μια συναυλία που έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 19 Απριλίου στο Gagarin. Εισιτήρια ήδη προπωλούνται στα 10 ευρώ (μέσω του δικτύου της Viva), με τα 100 πρώτα να περιλαμβάνουν και κωδικό για δωρεάν κατέβασμα του Κακό Ποίημα.

Στο live, τους Παυλίδη (φωνή) & Jan van de Engel (ντραμς) θα πλαισιώσουν οι Φώτης Σιώτας (βιολί), Βαγγέλης Στεφανόπουλος (πιάνο-synths) και ο Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο), συν τον Brian Coon στην ηχοληψία.

{youtube}EO-BvAC7rko{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured