news.team

φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Πίσω στο 2015 οι Active Member ανακοίνωσαν ότι σταματάνε την πορεία τους, απόφαση ωστόσο που στη συνέχεια ανακάλεσαν, επιστρέφοντας τόσο συναυλιακά, όσο και δισκογραφικά, βγάζοντας το φιλόδοξο Ζαλίκι τον Δεκέμβρη του 2017.

Τώρα, λοιπόν, ξεκινούν αθόρυβα το επόμενο βήμα, δημοσιοποιώντας ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Θρηνώ": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Θρηνώ" είναι σε παραγωγή, στίχους και μίξη του B.D. Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης), με τους Active Member να το συστήνουν ως ξεκίνημα μιας νέας μουσικής ενότητας με το όνομα Φρυκτωρία.

Περισσότερα δεν είναι επί του παρόντος γνωστά περί Φρυκτωρίας. Άλλωστε το διάστημα αυτό ο Μυτακίδης είναι απασχολημένος με μια παράσταση-έκπληξη στο Gazarte, όπου είναι σολίστ μαζί με τη Δήμητρα Γαλάνη στον κατά Σταύρο Ξαρχάκο Μάρκο Βαμβακάρη. Το σχήμα έκανε πρεμιέρα στις αρχές του μήνα και εμφανίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Πιο πολλά νέα, λοιπόν, ίσως μάθουμε τον Μάιο, καθώς τότε επιστρέφουν συναυλιακά οι Active Member (10/5 στο Piraeus 117 Academy, η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει).

{youtube}RimfgMhSR2k{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured