Από τα αγαπημένα ερωτικά τραγούδια της Τζένης Βάνου, το "Σ' Αγαπώ" γράφτηκε το 1968 από τον Νίκο Μαμαγκάκη, σε στίχους του γνωστού σκηνοθέτη Νίκου Φώσκολου -πρωτακούστηκε άλλωστε στο δικαστικό του δράμα Η Λεωφόρος Του Μίσους, όπου φαινόταν να το λέει η Νόνικα Γαληνέα. Ωστόσο ακουγόταν η φωνή της Βάνου η οποία και το κυκλοφόρησε σε δισκάκι 45 στροφών αρχές του 1969 (στη Βεντέττα).

Το τραγούδι πέρασε και σε μια επόμενη γενιά όταν ακούστηκε στο δημοφιλές σίριαλ Δυο Ξένοι και τώρα διασκευάζεται από τον Monsieur Minimal και τον Hiras, με την Ανδριάνα Μπάμπαλη να αναλαμβάνει τα φωνητικά: μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω.

Είναι το πρώτο νέο υλικό που δίνει ο Χρήστος Τσιτρούδης μετά το άλμπουμ Erotica του 2017. Για την ώρα, πάντως, το "Σ' Αγαπώ" διατίθεται μόνο ως ψηφιακό single από τη Mo.Mi. Records και τη Minos-EMI/Universal. Είναι άγνωστο δηλαδή αν προλογίζει κάποιο νέο Monsieur Minimal άλμπουμ ή αν πρέπει να λογίζεται ως μεμονωμένη κυκλοφορία.

Στο μεταξύ, πάντως, ο Monsieur Minimal ανακοίνωσε ότι ξαναστήνει τις Erotica βραδιές του στο Tiki, όπου θα τον συνοδεύσει όχι μόνο η Ανδριάνα Μπάμπαλη, αλλά και ο Δάκης. Η πρόβλεψη είναι για 4 παραστάσεις: 21+28 Μαρτίου, 4+18 Απριλίου.

{youtube}SFdPNH56oBs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured