Αν και επισήμως οι Rotting Christ είχαν να φανούν από το Rituals του 2016 (Ελλάδα #10, Η.Π.Α. #214), έχουν κρατηθεί πολύ δραστήριοι στο μεσοδιάστημα, με αποτέλεσμα να μην φανεί η απουσία τους.

Τώρα, σε κάθε περίπτωση, το νέο άλμπουμ της παρέας του Σάκη Τόλη είναι εδώ, έχοντας κυκλοφορήσει από τη Season Of Mist την προηγούμενη Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου: λέγεται The Heretics και σύντομα θα διαβάσετε στις σελίδες μας την κριτική του Θανάση Μπόγρη σε αυτό. Στο μεσοδιάστημα, μπορείτε να πάρετε μια «γεύση» ακούγοντας τη συνεργασία τους με την Irina Zybina για το "Vetry Zlye (Ветры злые)" στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το 2019 αποδεικνύεται μάλιστα υπερ-δραστήριο για το πιο πετυχημένο γκρουπ που διαθέτει σήμερα η Ελλάδα, σε διεθνές επίπεδο. Χθες, η νεοσύστατη εταιρία High Priority Promotions τους ανακοίνωσε ως τη βασική μπάντα που θα πλαισιώσει τη μεγάλη καλοκαιρινή εμφάνιση των Slayer στη χώρα μας, στο AthensRocks Festival. Το θρυλικό γκρουπ θα έρθει στο Γήπεδο της Λεωφόρου το Σάββατο 13 Ιουλίου για τελευταία φορά, αφού βρίσκεται ήδη στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία του.

Μέσα επίσης στον Μάρτιο, αναμένεται και η επίσημη βιογραφία των Rotting Christ στα ελληνικά, η οποία θα βγει από τις Εκδόσεις Οξύ. Πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

{youtube}42wWZY4gPRg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured