φωτογραφία: Filep Motwary

Τον Λευτέρη Μουμτζή τον έχουμε πλέον μάθει καλά από τις ποικίλες του δράσεις (δισκογραφία με διάφορα ονόματα, ιδρυτής του ανεξάρτητου label Λουβάνα, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Φέγγαρος), γύρω από τις οποίες έχει συνασπίσει τη μικρή εναλλακτική κοινότητα που δρα στην Κύπρο της εποχής μας.

Τώρα, επιστρέφει στο προσκήνιο με τον πρώτο δίσκο τον οποίον βγάζει υπό το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Freedom Candlemaker. Και στους συνδέσμους παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια καλή πρώτη γεύση, ακούγοντας διαδοχικά το "Journey" και το "Astral Body" -το τελευταίο έρχεται μάλιστα και με ένα επίσημο βιντεοκλίπ, σκηνοθετημένο από τον Filep Motwary.

{youtube}C8-hbKUPEmM{/youtube}

Και τα 2 αυτά τραγούδια βρίσκονται στον δίσκο Beaming Light, ο οποίος κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου από την Inner Ear τόσο ψηφιακά, όσο και σε φυσική μορφή (CD και μαύρο/τυρκουάζ βινύλιο σε περιορισμένα αντίτυπα).

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο δημιουργός του, το Beaming Light είναι μια δουλειά που απομακρύνεται από τη μελαγχολία των προηγούμενων σόλο δίσκων του, αναζητώντας την ισορροπία μεταξύ κιθάρων και πυκνών synths.

Ο Μουμτζής θα έρθει και στην Αθήνα για να παρουσιάσει το καινούριο του άλμπουμ: στις 13 Απριλίου, θα παίξει live στο Ρομάντσο.

{youtube}Wp0dTidh8pY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured