news.team

Μπορεί να έχει καιρό να εμφανιστεί στη δισκογραφία η Αφροδίτη Μάνου (παραμένει πάντως συναυλιακά ενεργή, όπως π.χ. μπορείτε να δείτε εδώ), εντούτοις τελευταία φαίνεται να απολαμβάνει τον ρόλο του πολιτικού σχολιαστή, αλλά και τη νέα δημοσιότητα που της έχει φέρει αυτός.

Μετά λοιπόν τις παρεμβάσεις της για το Μακεδονικό, ξαναχτυπά τώρα μέσω Twitter με αφορμή τον πρόσφατο κυβερνητικό ανασχηματισμό. Και μάλιστα με βαριές κουβέντες, που στρέφονται εναντίον της υφυπουργού Εξωτερικών Τασίας Χριστοδουλοπούλου και της αναπληρώτριας Υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Σίας Αναγνωστοπούλου.

Η πρώτη ...βολή ήρθε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου το μεσημέρι και έλεγε τα εξής:
«Σπίτια σας, τώρα, κορίτσια! Σάς "ξεβλαχέψαμε", σάς στείλαμε στα κομμωτήρια ... Σίες, Τασίες και Σία, ξου! Εθνομηδενισμός, λαθρομετανάστες που λιάζονται και Ιστορία τσάτρα-πάτρα απ' την Πάτρα στυλ Ρεπούση, αρκετά! Σπίτι, γρήγορα!»

Το tweet αυτό συγκέντρωσε 112 σχόλια, τόσο θετικά, όσο και αρνητικά -τόσο για το περιεχόμενο των όσων έγραψε η γνωστή τραγουδοποιός, όσο και για τη γλώσσα που χρησιμοποίησε.

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε ένα ακόμα τιτίβισμα, αυτό που μπορείτε να διαβάσετε και στον τίτλο της παρούσας είδησης: ««Άντε ανταρτοπούλες μου, Σία και Τασία! Τα Λουΐ Βιτόν σας και στο Γράμμο!», ενώ το βράδυ ακολούθησε και τρίτη ανάρτηση, η οποία στρεφόταν επιπροσθέτως κατά του βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Γιώργου Κυρίτση.

Τα γραφόμενα, αλλά και οι αντιδράσεις, έγιναν κατόπιν αντικείμενο της ειδησεογραφίας, ενώ σχολιάζονται (ποικιλοτρόπως) στα social media.

{youtube}HUqMUjszOj0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured