Ήταν το 2011 που έγινε ντόρος γύρω από την Καναδέζα τραγουδοποιό Feist, όταν έβγαλε το 4ο της άλμπουμ Metals (Καναδάς #2, Η.Π.Α. #7, Βρετανία #28, Αυστραλία #17, Γαλλία #9, Γερμανία #6). Ωστόσο η «δική μας» Κατερίνα Ντούσκα, μεγαλωμένη καθώς είναι στο Μόντρεαλ του Καναδά, γνώριζε καλά και την προηγούμενη δισκογραφία της.

Τώρα, λοιπόν, βρίσκεται να διασκευάζει το "The Limit To Your Love", ένα τραγούδι της Feist από το άλμπουμ του 2007 The Reminder, γραμμένο από την ίδια και τον Chilly Gonzales. Το κομμάτι έγινε γνωστό από τη διασκευή του James Blake, που το έφερε στο #39 της Βρετανίας το 2010. Όσο για τη διασκευή της Ντούσκα, μπορείτε να την ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που γύρισαν γι' αυτήν οι Φώτης Φωτόπουλος & Δημήτρης Μαντζαφός.

Η Ντούσκα συστήθηκε στο κοινό με το άλμπουμ του 2015 Embodiment. Παρότι ετοιμάζει νέο υλικό εδώ και κάποιον καιρό, όμως, το "Limit To Your Love" είναι μια συνεργασία με τον Billy Pod, κατά κόσμον Βασίλη Ποδαρά -ντράμερ του συγκροτήματος Next Step. Η οποία προλογίζει το δικό του προσωπικό ντεμπούτο Drums To Heal Society, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου από την Puzzlemusik, σε CD και ψηφιακά. Θα ακολουθήσει και βινυλιακή έκδοση στις 4 Μαρτίου, όταν και θα γίνει και η live παρουσίαση του δίσκου στο Six d.o.g.s.

Τον σταθερό κορμό του σχήματος του Billy Pod απαρτίζουν οι Μιχάλης Τσιφτσής (κιθάρα) & Κίμων Καρούτζος (κοντραμπάσο). Το άλμπουμ θα έχει ωστόσο συνεργασίες και με άλλους γνωστούς μουσικούς.

{youtube}q18ftedbK5Y{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured