Πολλά ήταν τα αγαπημένα στο κοινό τραγούδια τα οποία συμπεριέλαβε η Νατάσσα Μποφίλιου στην περσινή της παράσταση Μπελ Ρεβ, στο Gazi Live. Τα δρώμενα μάλιστα της 24ης και της 31ης του Μάρτη 2018 ηχογραφήθηκαν, δίνοντας μέσα στη χρονιά το άλμπουμ Μπελ Ρεβ Live. Και, πατώντας εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας.

Ανάμεσά τους ήταν βέβαια και οι "Μέρες Του Φωτός", ένα τραγούδι που προλόγισε τον ομώνυμο δίσκο πίσω στο 2012, γραμμένο από τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο ως σύμβολο του να γίνεται κανείς 30άρης.

Τώρα, η ζωντανή εκδοχή του τραγουδιού από τις Μπελ Ρεβ βραδιές του περασμένου Μάρτη, όπως σκηνοθετήθηκε από τον Άγγελο Τριανταφύλλου, δίνει το βιντεοκλίπ που μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. Συνεχίζοντας έτσι το promo για το live άλμπουμ, αλλά δίνοντας παράλληλα και τη σκυτάλη στη φετινή παράσταση που ετοιμάζει η Νατάσσα Μποφίλιου και οι στενοί της συνεργάτες.

Στα τέλη του 2018, είδαμε βέβαια τη δημοφιλή ερμηνεύτρια να συμπράττει με τη Δήμητρα Γαλάνη και την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον αέναα δημοφιλή συνθέτη (δείτε την ανταπόκριση του Δημήτρη Μεντέ, πατώντας εδώ).

Τώρα, όμως, η Μποφίλιου με τον Καραμουρατίδη, τον Ευαγγελάτο και τον Τριανταφύλλου ετοιμάζουν Ελληνικά Διάφορα. Μια ολότελα νέα παράσταση, την οποία προλογίζουν με τα εξής λόγια:
«Ελληνικά Διάφορα
έτσι απλά - όπως τότε:
γραμμένα καλλιγραφικά με στυλό διαρκείας στη ράχη μιας κασέτας, στολισμένης με αυτοκόλλητα άστρα και καρδιές.
…πότε αντιγραμμένα από το ραδιόφωνο, πότε χαρισμένα, πότε αγορασμένα με το χαρτζιλίκι ενός μήνα…
…υπογραμμισμένα κι αφιερωμένα ειδικά, για μεταμεσονύκτιες μοναχικές ακροάσεις ή κοινωνικές συναναστροφές με αγαπημένους».

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στο Κρεμλίνο του Πειραιά την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, για 10 συνολικά βραδιές, κάθε Παρασκευή & Σάββατο.

{youtube}CR2C2lgaIO0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured