news.team

φωτογραφία: Μαρίλη Ζάρκου

«Όσους κοιτάζουν παγωμένα και αδιάφορα
Ένα παιδί που απλά δεν ήταν το δικό τους
Τους περιμένει ένα φίδι στο σαλόνι τους
Έχει στοιχειώσει ξαφνικά το σπιτικό τους»

Λίγο πριν τελειώσει το 2018 ο Παύλος Παυλίδης έκανε την έκπληξη, δημοσιοποιώντας ένα νέο τραγούδι με τους B-Movies προς τιμήν του Ζακ Κωστόπουλου, με ένα πραγματικά ξεχωριστό βιντεοκλίπ, σκηνοθετημένο από τη Μαρίνα Δανέζη.

Ο λόγος για το "Ένα Αλλιώτικο Παιδάκι", το οποίο δημοσιοποιήθηκε λίγο αφότου βγήκε το επίσημο πόρισμα για τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου τον Σεπτέμβριο, καταφτάνοντας στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος στην Ομόνοια, όπου έχασε τη ζωή του ο 33χρονος. Το πόρισμα που παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ και βρίσκεται πλέον στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τελική εκτίμηση, προβλέπει απόταξη για 4 αστυνομικούς και αργία για άλλους 4, με το ερώτημα της απόλυσης. Παράλληλα, η οικογένεια του νεκρού προβαίνει σε μήνυση εναντίον τους.

Ο ίδιος ο Παυλίδης προτίμησε να μη δηλώσει κάτι, αφήνοντας το τραγούδι του να «μιλήσει», αλλά και το βιντεοκλίπ: όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, δεν δίστασε να εμφανιστεί σαν άλλος Ζακ Κωστόπουλος, ντυμένος με γούνα και βαμμένος πολύ έντονα, σε μια αναπάντεχη βουτιά στη drag αισθητική. 

«Όταν ο Παύλος μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να συνεργαστούμε προκειμένου να δώσουμε «εικόνα» στο τραγούδι του, χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκα», ήταν η δημόσια δήλωση της Μαρίνας Δανέζη. Η οποία πρόσθεσε: «Καταφέραμε να παρασύρουμε δεκάδες παλιούς και νέους φίλους στην περιπέτεια. Άφοβα, με ενθουσιασμό και αγάπη. Η επιθυμία μας είναι το βίντεο που δημιουργήθηκε από όλη αυτήν την ομάδα να αποτελέσει μια υπενθύμιση, ένα νεύμα. Είναι ο δικός μας τρόπος να πάρουμε θέση, να ενώσουμε την φωνή μας με τους ανθρώπους του Ζακ, να απαιτήσουμε σεβασμό, ορατότητα, αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη». 

Ο Παύλος Παυλίδης ετοιμάζει κάποιον νέο δίσκο με τους B-Movies αυτόν τον καιρό και φαίνεται ότι βρίσκεται σε καινούρια φάση έμπνευσης. Λογικά το "Ένα Αλλιώτικο Παιδάκι" αποτελεί τμήμα του, δεν υπάρχει όμως καμία επιπλέον πληροφόρηση για το πότε θα πρέπει να τον περιμένουμε.

{youtube}8UN0lu6DUGE{/youtube}
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured