Οι Bedouin ξεκίνησαν μόλις το 2017, όμως οι μουσικοί που τους απαρτίζουν έχουν ήδη διαδρομή πίσω τους σε διάφορα εναλλακτικά συγκροτήματα της Πάτρας.

Στα φωνητικά βρίσκεται ο Βασίλης Σμπήλιας, στις κιθάρες και στα πλήκτρα οι Σπύρος Παπαϊωάννου & Θεόδωρος Παπαδόπουλος, στο μπάσο ο Γεράσιμος Ασπρομάλλης και στα ντραμς ο Γιώργος Αμαξάς.

Η μουσική τους κινείται σε psych/garage μονοπάτια με έντονη αγάπη στην ψυχεδελική ποπ της δεκαετίας του 1960 και στα κινηματογραφικά του John Barry.

Μετά από μια συναυλιακή πορεία, όπου δοκίμασαν πράγματα στο σανίδι, μπήκαν στο στούντιο με παραγωγό τον Μανώλη Αγγελάκη και μηχανικό ήχου τον Σάκη Μπάστα -έχει δουλέψει στο παρελθόν τόσο με τους Raining Pleasure, όσο και με τους Abbie Gale- και αυτές τις μέρες παρουσίασαν δημόσια ένα πρώτο δείγμα της δουλειάς τους: στον σύνδεσμο παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι "Submarine".

Το "Submarine" κυκλοφορεί από την Inner Ear ως ψηφιακό single, αλλά και ως συλλεκτικό 7ιντσο βινύλιο, τυπωμένο σε 150 αριθμημένα αντίτυπα. Ως b-side, έχει το "Youth".

{youtube}oxoRdqnjB1U{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured