Ο μουσικός και φαρμακοποιός Γιώργος Δημάκης έγινε γνωστός στο αθηναϊκό underground με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Prins Obi από τη συμμετοχή του στους Baby Guru, αλλά από το 2013 εμφανίζεται παράλληλα και ως σόλο καλλιτέχνης.

Τελευταία μέχρι σήμερα προσωπική του δουλειά ήταν το The Age Οf Tourlou (2017), το οποίο παρουσίασε ζωντανά με το supergroup των Dream Warriors, που απαρτίστηκαν από μέλη των Baby Guru, The Voyage Limpid Sound, Chickn, Montero και A Victim Οf Society.

Η συνεργασία πέρασε εν τέλει και στο στούντιο και πρώτος καρπός των προσπαθειών είναι το καινούριο τραγούδι "Δίνη": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο dipyadeep (κατά κόσμον Βασίλης Κατσούπης).

Η "Δίνη" προλογίζει το νέο άλμπουμ του Prins Obi -και πρώτο με τους Dream Warriors- Prins Obi & The Dream Warriors, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου από την Inner Ear ψηφιακά, σε CD και σε περιορισμένα αντίτυπα βινυλίου (μαύρο και διαφανές).

{youtube}cMMJJiB72EM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured