Σε έναν παράξενο, μελλοντικό κόσμο, οι άνθρωποι έχουν χάσει τη δυνατότητα της φωνητικής επικοινωνίας, εκτός από τη La Voz (Florencia Raggi), μια μυστηριώδη τραγουδίστρια που δουλεύει για το μοναδικό τηλεοπτικό κανάλι, το οποίο ανήκει στον Mr. TV. Η La Voz κρύβει διαρκώς το πρόσωπό της, παρά ταύτα αποτελεί αντικείμενο του πόθου για τον Mr. TV (Alejandro Urdapilleta), που θα γίνει κύριος ύποπτος όταν η ερμηνεύτρια πέσει θύμα απαγωγής.

Αυτή είναι, σε αδρές γραμμές, η υπόθεση του La Antena (2007), ενός φιλμ από τη σύγχρονη Αργεντινή σε σκηνοθεσία Esteban Sapir, το οποίο έκανε τον γύρο του κόσμου υπό τον αγγλικό τίτλο The Aerial και χαιρετίστηκε από πολλούς κριτικούς ως ένα από τα πιο ευρηματικά της εποχής μας.

Τώρα, το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να το δει ξανά (προβολές έγιναν και τον χειμώνα του 2018), σε μία ακόμα σπέσιαλ βραδιά στον κινηματογράφο Μικρόκοσμος (Λεωφ. Συγγρού 106), την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 22.15.

Το ασπρόμαυρο, βωβό φιλμ θα προβληθεί με ζωντανή μουσική επένδυση, την οποία θα αναλάβουν ο Γιώργος Κατσάνος (organ, samples, αναλογικά synths) και ο Τάσος Φωτίου (σαξόφωνα, ηλεκτρονικά, λάπτοπ), σε συνεργασία με τον Νίκο Γιούσεφ (μουσικό πριόνι, πετάλια).

Εισιτήρια στον κινηματογράφο, στην τιμή των 10 ευρώ.

{youtube}Wi5cMHnyzMI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured