news.team

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το ραδιόφωνο του Red 96.3 διεξάγει έναν μεγάλο διαγωνισμό για νέους Έλληνες καλλιτέχνες (συγκροτήματα ή σόλο παρουσίες), προσφέροντας πλούσια έπαθλα σε όσους τερματίσουν στην πρώτη 4άδα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πολίτες κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18° έτος της ηλικίας τους, με την εξαίρεση των εργαζομένων στη διοργάνωση και των στενών τους συγγενών (μέχρι δευτέρου βαθμού).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται σε 1η φάση να συμπληρώσουν online τη φόρμα που έχει αναρτηθεί εδώ, αποστέλλοντας παράλληλα και link με το υλικό τους. Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει να έχουν κατατεθεί έως την Παρασκευή 19/10/2018, ώρα 23:59.

Ακολούθως, μια κριτική επιτροπή (αποτελούμενη από παραγωγούς, μουσικούς και επαγγελματίες του καλλιτεχνικού χώρου) αξιολογεί το υλικό και επιλέγει ποιοι θα περάσουν στη 2η φάση. Καθένας χωριστά, έπειτα, οι επιλεγμένοι καλλιτέχνες θα προσέλθουν με ξεχωριστά ραντεβού στο στούντιο του Red 96.3, σε ημερομηνίες που θα καθοριστούν μετά από συνεννόηση μαζί τους, για παρουσίαση των μουσικών τους δημιουργιών. Οι παρουσιάσεις θα αναρτηθούν και στο ίντερνετ, ώστε το κοινό να μπορεί να ψηφίσει (μέσω αποστολής χρεώσιμου sms) και να αναδείξει 1 από τους συνολικά 4 καλλιτέχνες που θα περάσουν στην 3η και τελική φάση του διαγωνισμού. Οι υπόλοιποι 3 θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή.

Στην 3η και τελευταία αυτή φάση, οι 4 φιναλίστ θα κληθούν να παίξουν στο live stage του RED 96.3 μπροστά σε περιορισμένο αριθμό τυχερών ακροατών και ενώπιον της κριτικής επιτροπής, διεκδικώντας τα εξής έπαθλα:

- ο 4ος της κατάταξης, κερδίζει κιβώτια με  μπύρες για όλη τη χρονιά, προσφορά της Pils Hellas, η οποία είναι χορητός του διαγωνισμού

- ο 3ος της κατάταξης, κερδίζει 300€ δωροεπιταγή για να προμηθευτεί όλο τον μουσικό εξοπλισμό που χρειάζεται

- ο 2ος της κατάταξης, κερδίζει το δικαίωμα συμμετοχής στο Rockwave Festival 2019

- o 1ος της κατάταξης, κερδίζει την παραγωγή/ηχογράφηση/διανομή ενός single, το οποίο θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από τη Minos-EMI και θα υποστηριχτεί από τον RED 96.3 με airplay διάρκειας 2 μηνών από την έκδοσή του κι έπειτα.

Η ανακοίνωση του τελικού νικητή θα πραγματοποιηθεί εντός του Δεκεμβρίου 2018, από τον αέρα και την ιστοσελίδα του RED 96.3.

{youtube}WQj1TQ2hSGQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured