news.team

φωτογραφία: Γιώργος Γερανιός

Η διεθνής επιτυχία των Keep Shelly In Athens έκανε γνωστό το όνομα και τη φωνή της Sarah P. στο μουσικόφιλο κοινό. Η κατά κόσμον Σάρα Ψάλτη ζει πλέον στο Βερολίνο, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα μιας σόλο καριέρας.

Το 2017 παρουσίασε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ Who Am I και τώρα το σχετικό promo συνεχίζεται με τη δημοσίευση ενός ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Millennial Girl": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ φτιάχτηκε από τον Γιώργο Γερανιό, πάνω σε μια κεντρική ιδέα που επεξεργάστηκε μαζί με τη Sarah P. Το τραγούδι θίγει την εμμονή των σύγχρονων κοινωνιών μας με την τελειότητα και τις ακριβές απολαύσεις.

Όπως δήλωσε και η ίδια η δημιουργός του, «τα κορίτσια (όλων των ηλικιών) πάντα δέχονται οδηγίες για το πώς να κάνουν τα πράγματα: πώς να φτιάχνουμε τα μαλλιά μας, τι να φοράμε, πώς να χάσουμε κιλά, πώς να φαινόμαστε όμορφες. Επιφανειακές ανησυχίες περνάνε από τη μία γενιά στην άλλη, μόνο και μόνο για να μας κρατάνε μια ζωή απασχολημένες με το να προσπαθούμε να αποκτήσουμε ό,τι δεν έχουμε. Δεν μπορώ παρά να νιώθω περήφανη και ευγνώμων για όσες γυναίκες σε όλον τον κόσμο αμφισβητούν αυτήν την αφήγηση, σπάζοντας όλα τούτα τα ανόητα, παρωχημένα στερεότυπα».

Αυτό το διάστημα, η Sarah P είναι απασχολημένη με τη συνέχεια του Who Am I. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ετοιμάζει ένα ΕΡ με τίτλο Maenads, το οποίο θα βγει στα τέλη του 2018.

{youtube}eaVE_oyXX94{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured