Είναι η πιο γνωστή metal μπάντα της χώρας μας στο εξωτερικό, αλλά και το πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα σε διεθνές επίπεδο μετά τους Aphrodite's Child.

Ο λόγος βέβαια για τους Rotting Christ, οι οποίοι ξεκίνησαν το 1987, έχτισαν όνομα στο ευρωπαϊκό underground με το ιστορικό ΕΡ Passage Τo Arcturo (1991) και με άλμπουμ σαν το Non Serviam (1994) και απογειώθηκαν σε δημοφιλία απ' όταν βρέθηκαν στην πολυεθνική Century Media (1996) κι έπειτα. Η τελευταία μέχρι σήμερα δουλειά τους ήταν το Rituals του 2016, που τους έφερε στο #10 των εγχώριων charts, αλλά και στο #214 των Η.Π.Α.

Τώρα, οι εκδόσεις ΟΞΥ ανακοινώνουν την επικείμενη κυκλοφορία της επίσημης βιογραφίας της μπάντας, η οποία έρχεται συνοδεία σπάνιου φωτογραφικού υλικού απ' όλη τους την καριέρα.

Μάλιστα, 200 αντίτυπα της έκδοσης θα περιλαμβάνουν και CD με ακυκλοφόρητες μέχρι στιγμής ηχογραφήσεις τους, κάτι που οι fans αναμένουν ήδη πώς και πώς.

Ημερομηνία δεν έχει ακόμα δοθεί στη δημοσιότητα, καθώς καταβάλλεται προσπάθεια η ελληνική έκδοση να βγει την ίδια μέρα με την αγγλική.

{youtube}WDKuP1RiMp8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured