news.team

Με τη Μαρίνα Σάττι της "Μάντισσας" και το σύνολο Fonés το οποίο τη συνοδεύει διάλεξε να συμπράξει ο Διονύσης Σαββόπουλος, σε μια συναυλία για καλό σκοπό, που έχει ως στόχο την οικονομική στήριξη των γυναικών με καρκίνο: το ραντεβού έχει οριστεί για αυτήν την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο (στις 21.00), με όλα τα έσοδα της βραδιάς να πηγαίνουν στη μη κερδοσκοπική εταιρεία «Γυναίκες στην Ογκολογία». Μαζί με τον Σαββόπουλο και τη Σάττι θα παίξει και η ομάδα ΑΛΚΜΑΝ. Στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, μπορείτε να τους δείτε να τραγουδούν όλοι μαζί τον "Μπάλλο" σε κάποιον δρόμο της Αθήνας.

Με αφορμή τη συναυλία, ο Σαββόπουλος μίλησε στη Ζωή Λιάκα για το ένθετο Weekend που βγάζει κάθε Σαββατοκύριακο η εφημερίδα Τα Νέα. Και εκεί, μεταξύ άλλων, είπε ότι δεν κατανοεί τους Έλληνες μουσικούς που γράφουν και τραγουδούν στα Αγγλικά -αναταράσσοντας έτσι μια συζήτηση που κρατάει πλέον πάνω από δεκαετία στους κύκλους των εγχώριων μουσικόφιλων.

«Για τα social media αρκούν τα αγγλικά σου», είπε ο Σαββόπουλος, «αλλά άμα θες να πεις τα σώψυχά σου χρειάζεται η μητρική σου γλώσσα νομίζω».

Αποκάλυψε επίσης ότι του ζητούν να ανακατευτεί με την πολιτική, ότι δέχεται πολιτικές ερωτήσεις ακόμα και από επισκέπτες στο καμαρίνι του, μετά από συναυλίες. «Απαντώ στις ερωτήσεις τους όταν μπορώ», δήλωσε, «αλλά σαν τραγουδοποιός και σαν πολίτης, καθόλου σαν ειδικός».

{youtube}VyEoJL0U4mo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured