«Πες του είμαι καλά, δεν μασάω τα αρχίδια μου, πες της να μην με ψάξει
Ακόμα βαράει boom bap το ξημέρωμα από του Σεργκέι το αμάξι»

Με αυθεντικά υπόγειο τρόπο, αλλά σε σταθερή βάση, οι Λόγος Τιμής από τα δυτικά προάστια της Αθήνας (Λάμδα Ταφ, για τους φίλους) βλέπουν να «αυγατίζει» το κοινό που τους ακολουθεί, στο οποίο δυναμικό παρών δίνει βέβαια η νεολαία των καιρών μας που αγαπά το χιπ χοπ.

Το γκρουπ πρωτοφάνηκε δισκογραφικά το 2013, με το άλμπουμ Γι' Αυτό Μιλάμε. Τελευταία μέχρι σήμερα παρουσία τους ήταν το ΕΡ Περίεργα Παιδιά (2016), τώρα όμως έχουν ένα καινούριο τραγούδι, που ήδη έχει αρχίσει να διαδίδεται αρκετά: λέγεται "Ιούλιος Του 18" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. Μάλιστα, είναι αρκετοί οι fans που αναζητούν την πηγή της σαμπλαρισμένης φωνής/μελωδίας που παίζει στο φόντο του.

Το κομμάτι ερμηνεύουν 2 από τα 5 μέλη των Λόγος Τιμής, το Ελεύθερο Πνεύμα και το Κοράκι, με την παραγωγή να υπογράφεται από τον Lobo. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο εάν έχουμε εδώ τον προάγγελο ενός νέου δίσκου, καθώς είναι το 2ο καινούριο τραγούδι που ακούμε από το σχήμα μέσα στο 2018 (προηγήθηκε το "Πόσα Ποτήρια" τον Απρίλιο).

Οι Λόγος Τιμής θα εμφανιστούν live την Τετάρτη 1 Αυγούστου στη μεγάλη συναυλία στο Σκοπευτήριο Καισαριανής για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές (λεπτομέρειες εδώ) και την Πέμπτη 2 Αυγούστου στη Βέροια, στα πλαίσια του φετινού River Flow Festival.

{youtube}vvZ2q0IY9Mg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured