Στον απόηχο των θλιβερών ειδήσεων και των σοκαριστικών εικόνων που συνεχίζουν να έρχονται από το μέτωπο της πύρινης καταστροφής σε ανατολική και δυτική Αττική, ο Κωστής Μαραβέγιας πρόσθεσε τη δική του φωνή στις προσπάθειες του εγχώριου καλλιτεχνικού κόσμου προς ανακούφιση των θυμάτων.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός ανακοίνωσε λοιπόν ότι όλα τα έσοδα από 3 συναυλίες που έχει προγραμματίσει τον Αύγουστο, θα δοθούν για τις ανάγκες όσων έχουν πληγεί. Πιο συγκεκριμένα, οι εν λόγω συναυλίες είναι αυτές στη Ρόδο (Πέμπτη 2 Αυγούστου), στο Λουτράκι (Παρασκευή 17 Αυγούστου) και στη Χαλκίδα (Πέμπτη 30 Αυγούστου). Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα κατατεθούν στον επίσημο τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοίξει ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου.

Είναι μια «ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις ανεπανόρθωτες απώλειες που υπέστησαν», δήλωσε ο Κωστής Μαραβέγιας, ευχόμενος «να μην μας ξαναβρεί τέτοια συμφορά» και τονίζοντας ότι «πενθούμε για τον φριχτό τρόπο που έφυγαν φίλοι, συμπολίτες, συνάνθρωποί μας από δίπλα μας».

Ζήτησε επίσης από την Πολιτεία να μη δείξει καμία ολιγωρία και καθυστέρηση προς την αποτελεσματική αντιμετώπιση τέτοιων ακραίων φαινομένων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κανένα καμένο δέντρο δεν πρέπει να μετατραπεί σε τούβλο και μπετόν.

{youtube}KbhbwIhKuiA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured