Όπως πρόσφατα γράψαμε κι εμείς, η Νατάσσα Μποφίλιου έβγαλε σε ζωντανά ηχογραφημένο δίσκο τις επιτυχημένες Μπελ Ρεβ παραστάσεις που κάλυψαν και την τρέχουσα σαιζόν.

Τώρα, με αφορμή αυτήν την έκδοση, στήνει μαζί με τους φίλους και μόνιμους συνεργάτες της Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο μια ξεχωριστή συνέντευξη για αύριο Τρίτη 10 Ιουλίου, στις 20.00.

Τη συνέντευξη θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Νάστας, το ιδιαίτερο όμως χαρακτηριστικό της είναι ότι Μποφίλιου, Καραμουρατίδης & Ευαγγελάτος θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού -όχι μόνο όσων παρακολούθησαν το Μπελ Ρεβ, αλλά και όσων παρακολουθούν γενικά την καριέρα τους σε αυτά τα (περίπου) 15 χρόνια κοινής πορείας.

Αυτό που έχετε να κάνετε αν θέλετε να θέσετε τη δική σας ερώτηση, είναι να συμπληρώσετε μια φόρμα συμμετοχής (εδώ) μαζί με τα στοιχεία σας, να γράψετε την ερώτησή σας και να διευκρινίσετε σε ποιον από τους τρεις την απευθύνετε.

Από εκεί και πέρα, θα γίνει κλήρωση σήμερα Δευτέρα 9 Ιουλίου και θα βγουν 50 τυχεροί, οι οποίοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι να παραστούν στη συνέντευξη την Τρίτη στις 20.00. Για το αν κέρδισαν θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα, στο οποίο θα περιλαμβάνεται επίσης το μέρος όπου θα πρέπει να έρθουν και η ώρα.

Η συνέντευξη αυτή θα μεταδοθεί σε live streaming μέσω της επίσημης σελίδας της Feelgood Records στο Facebook (εδώ).

{youtube}Vg5oNHK_iPo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured