news.team

«Και να νομίζω ότι όλα έχουν τελειώσει
αλλά να κρατιέμαι για 10 λεπτά ακόμα
πριν με πετάξεις έξω από τη ζωή σου
και ξεχάσω ποια είμαι»

Ως «δημιούργημα απόγνωσης» είχε χαρακτηρίσει η Αγγλίδα θεατρική συγγραφέας Sarah Kane το έργο της Crave (1998). Και τη γνώριζε πολύ καλά την απόγνωση, όπως θα αποδεικνυόταν πολύ σύντομα: έθεσε τέλος στη ζωή της το 1999, σε ηλικία μόλις 28 ετών, χρησιμοποιώντας τα κορδόνια των παπουτσιών της για να κρεμαστεί, στο νοσοκομείο του Λονδίνου όπου είχε μεταφερθεί ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας με αντικαταθλιπτικά χάπια.

Τώρα, αποκτά τη δική της εγχώρια επικαιρότητα, αφού στίχοι από το Crave μελοποιούνται από τους Lost Bodies στο νέο τους τραγούδι "Λαχτάρα", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το βιντεοκλίπ που έφτιαξε γι' αυτό η Λίλη Κοντοδήμα.

Στη "Λαχτάρα" απαγγέλει η Σίλια Κόη, κόρη του Θάνου Κόη, σκηνογράφος στο επάγγελμα, που αυτό το καλοκαίρι δουλεύει ως βοηθός σκηνοθέτη στους Βάτραχους που ανεβάζει στην Επίδαυρο ο Κώστας Φιλίππογλου (η παράσταση θα παρουσιαστεί το κοινό στις 10 και 11 Αυγούστου).

Η "Λαχτάρα" δεν θα περιέχεται στο Specific Ocean, το νέο άλμπουμ των Lost Bodies, το οποίο αναμένεται να βγει τον Σεπτέμβριο από το γνωστό δισκοπωλείο Underflow, αποκλειστικά σε βινύλιο. Προέρχεται από ένα άτιτλο ακόμα βινύλιο, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη.

{youtube}93X6clZfM2U{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured