Το "Εν Λευκώ", σύνθεση του Θέμη Καραμουρατίδη σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, είναι μάλλον εκείνο το τραγούδι της Νατάσσας Μποφίλιου που γνωρίζουν όλοι, ακόμα και όσοι δεν παρακολουθούν την καριέρα της και το έντεχνο τραγούδι. Το είπε το 2008, στο άλμπουμ Μέχρι Το Τέλος, και παραμένει μέχρι σήμερα κορυφαία στιγμή σε κάθε της συναυλία.

«Είναι το τραγούδι που για μας σηματοδοτεί την αρχή των πάντων και γι' αυτό αποτελεί και θα αποτελεί πάντα το φινάλε κάθε παράστασης», σημειώνουν οι τρεις φίλοι συντελεστές του, προσθέτοντας ότι «έγινε αυτό που τόσα χρόνια μας δένει με όσους είναι σαν εμάς: αλλόκοτοι, υπερβολικοί, φοβισμένοι, εγκλωβισμένοι και την ίδια στιγμή διαθέσιμοι με τα μάτια και τα χέρια ανοιχτά».

Έτσι, διάλεξαν αυτό για να γίνει βιντεοκλίπ, λειτουργώντας ως promo του νέου (διπλού) άλμπουμ της Μποφίλιου Μπελ Ρεβ, το οποίο περιλαμβάνει ζωντανές ηχογραφήσεις από τις ομώνυμες και πολύ πετυχημένες παραστάσεις στο Gazi Live. Τη σκηνοθεσία και το μοντάζ ανέλαβε ο Χρήστος Γκίνης και μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω.

Ο δίσκος κυκλοφορεί από τη Feelgood και περιλαμβάνει τα τραγούδια της παράστασης, αλλά έχει και 7 bonus tracks, ηχογραφημένα ζωντανά στο στούντιο του ραδιοσταθμού Δίεση 101,3, στα πλαίσια του DIESI in Concert που έγινε για τα 20 χρόνια του σταθμού στα FM.

«Το ΜΠΕΛ ΡΕΒ, το «όμορφο όνειρό» μας, η παράσταση που συναντήθηκαν οι βαθύτερες επιθυμίες και των τριών μας, θελήσαμε εξ΄ αρχής να εκπέμψει το σήμα του «ποιοι είμαστε» και «τι κάνουμε» στις ζωντανές μας παραστάσεις όλα αυτά τα χρόνια. Είχαμε την ορχήστρα που πάντα ονειρευόμασταν, τους ιδανικούς συνεργάτες πάνω και κάτω απ’ τη σκηνή, αλλά  και μια επιλογή τραγουδιών που εκφράζει στο μέγιστο βαθμό τα συναισθηματικά φορτία και των τριών μας», έγραψαν η Μποφίλιου με τον Καραμουρατίδη και τον Ευαγγελάτο, συστήνοντας στο κοινό το νέο τους άλμπουμ.

{youtube}Vg5oNHK_iPo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured