15 χρόνια δράσης στο ελληνικό χιπ χοπ κλείνουν φέτος οι RNS, οι οποίοι υιοθέτησαν το όνομά αυτό το 2003, κλείνοντας τον κύκλο που είχαν ανοίξει από το 1999 ως Υπόγειες Δονήσεις.

Έκτοτε, έγιναν από τα γκρουπ εκείνα με τα οποία δέθηκε ιδιαίτερα η χιπ χοπ νεολαία του 21ου αιώνα στη χώρα μας, ενώ από τους κόλπους τους ξεπήδησαν πολύ αναγνωρίσιμοι σήμερα ράπερ, όπως ο Κανών και ο Θύτης.

Τώρα, οι δύο τελευταίοι, μαζί βέβαια με τους υπόλοιπους της κολεκτίβας -τον Supreme, τον Buffalo Bill, τον DJ Cutbrawl, τον Αδέσποτο και τον Pero- ετοιμάζουν μια μεγάλη συναυλία για να γιορτάσουν δεόντως αυτήν την επέτειο: Σάββατο 7 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, με σπέσιαλ καλεσμένους επί σκηνής τον Μικρό Κλέφτη, τον Τζαμάλ, τον Hatemost και τον Sadomas.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.00 και ήδη έχει ξεκινήσει περιορισμένη προπώληση εισιτηρίων στα 10 ευρώ. Στην επόμενη φάση θα κοστίζουν 13 ευρώ. Προπώληση γίνεται στον Δημοτικό Κινηματογράφο Πετρούπολης, στο Δημαρχείο Πετρούπολης, στα Monsterville και Color Scates στο Μοναστηράκι, στο The Finest Cuts του Περιστερίου και στο True Love Tattoo στη Νέα Ερυθραία.

Το Avopolis, σε συνεργασία με τη διοργάνωση, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 2 μονές προσκλήσεις για τη μεγάλη αυτή βραδιά!

Ο διαγωνισμός μας λήγει την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 12.00 το μεσημέρι και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «RNS» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το μεσημέρι της Τετάρτης 4/7, αμέσως μόλις γίνει η κλήρωση.

{youtube}VX17fFQ0-9E{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured