«Να γίνουμε εμείς ο σπόρος της κοινωνίας που ονειρευόμαστε.
Να αφήσουμε την άγρια φύση να νικήσει την πολιτική οργάνωση.
Να συναναστραφούμε τους ανθρώπους.
Να γινόμαστε κάθε μέρα και πιο ανθρώπινοι.»

Αν και κανείς δεν μπορεί να πει πως οι Lost Bodies δεν είναι παρόντες στα μουσικά πράγματα, αφού συνεχίζουν με ετήσια συνέπεια τις διάφορες ζωντανές εμφανίσεις, δισκογραφικά πάνε πια σχεδόν 5 χρόνια από την τελευταία τους επίσημη δουλειά, το Φιγουρίνι του 2013.

Τώρα, όμως, βρίσκονται στην τελική ευθεία για την επιστροφή τους. Και ως πρώτο δείγμα αυτής, δίνουν στη δημοσιότητα ένα φρέσκο τραγούδι με τίτλο "Καθρέφτης": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας και το σχετικό βιντεοκλίπ.

Το τραγούδι ανήκει στιχουργικά στον Θάνο Κόη, ενώ η μουσική υπογράφεται συνεργατικά από τους Γιώργο Κόη, Κωνσταντή Μιχαήλ, Bασίλη Παπασταμόπουλο & Λέανδρο Φράτνικ.

Ο "Καθρέφτης" θα περιέχεται στο νέο άλμπουμ Specific Ocean, το οποίο αναμένεται να βγει τον Σεπτέμβριο σε 3 μέρη, αποκλειστικά σε βινύλιο. Θα είναι και η πρώτη κυκλοφορία που θα κάνει το γνωστό δισκοπωλείο Underflow.

Από πλευράς live εμφανίσεων, στο μεταξύ, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τους Lost Bodies στα Γιάννενα το Σάββατο 23 Ιουνίου, καθώς συμμετέχουν στο 4ο Αντιεξουσιαστικό Φεστιβάλ που διοργανώνεται εκεί το τριήμερο 22-24/6.

{youtube}xcpc-n2vP2Y{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured