φωτογραφία: Nao Takeda

Γνωστή στο κοινό μέσω της διεθνούς επιτυχίας των Keep Shelly In Athens, των οποίων διατέλεσε τραγουδίστρια, η Σάρα Ψάλτη ζει πλέον στο Βερολίνο, όπου και κάνει σόλο καριέρα με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Sarah P., με το οποίο και τη μάθαμε.

Μέσα στο 2017, παρουσίασε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο Who Am I, που έδωσε στον Ανδρέα Κύρκο την αφορμή να την αναζητήσει για μια κουβέντα, σε κάποιο από τα ταξίδια της πίσω στην Ελλάδα (θυμηθείτε τη συνέντευξη με ένα κλικ εδώ).

Τώρα, η Sarah P. επιστρέφει με ολοκαίνουριο κομμάτι, το οποίο δεν είναι άλλο από το "Right Where It Belongs" των Nine Inch Nails: μπορείτε να ακούσετε τη διασκευή της στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

«Είναι η προσπάθειά μου πάνω σε ένα τραγούδι από αυτά που θα αποκαλούσα «αρσενικά» τραγούδια», δήλωσε η Sarah P., «η προσπάθειά μου να ξεφύγω από το κλουβί όπου με έχουν βάλει τα γενετικά και κοινωνικά στερεότυπα».

Παραμένει άγνωστο, μέχρι στιγμής, αν η διασκευή στο "Right Where It Belongs" προοικονομεί κάποιο νέο άλμπουμ από την πλευρά της Sarah P.

{youtube}Cx6byMjBw9c{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured