news.team

φωτογραφία: Ευτυχία Βλάχου

Με 100.000.000 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, νούμερο 1 επιτυχίες σε κάθε δεκαετία από αυτήν του 1960 ως και την τρέχουσα, 1 Όσκαρ Α΄Γυναικείου Ρόλου και ένα βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στις Κάννες, η Cher είναι αστέρι τέτοιου βεληνεκούς, ώστε να δικαιούται να έχει θαυμαστές ακόμα και στις πιο εναλλακτικές «γωνιές» του μουσικού πλανήτη.

Σε αυτήν αναφέρεται λοιπόν το νέο τραγούδι των Chickn "Am I Cher?" από το πρόσφατο 2ο άλμπουμ τους WOWSERS! (κυκλοφορεί από την Inner Ear) και αυτή πρωταγωνιστεί, κατά κάποιον τρόπο, στο καινούριο τους βιντεοκλίπ, το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

«Η Cher στο κλιπ είναι ένα club kid. Μια διαφορετική Cher που δεν ξέρει αν κυνηγάει ή κυνηγιέται», δήλωσε η σκηνοθέτιδα Μαρίνα Δανέζη μιλώντας στο Oneman.

Το βιντεοκλίπ συνεχίζει βέβαια το promo για το WOWSERS!, λειτουργεί όμως και ως «τυράκι» για την επικείμενη μεγάλη συναυλία των Chickn στο Gagarin (Σάββατο 9 Ιουνίου), όπου θα συμπράξουν επί σκηνής με τον Κώστα Τουρνά, σε μια συνεργασία-έκπληξη.

{youtube}mTMOAa5xkZE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured