«Pray for dawn
Walk on your own
Into the storm»

Πέρυσι τέτοια εποχή, οι 2 By Bukowski επέστρεψαν στα δισκογραφικά πράγματα, επαναφέροντας μνήμες σε όσους είχαν προσέξει το ντεμπούτο τους What A Long Strange Journey This Has Been (2001), άλμπουμ που στα μετέπειτα χρόνια βρήκε θέση σε κάθε σοβαρή λίστα με τις καλύτερες αγγλόφωνες κυκλοφορίες στην Ελλάδα.

Τώρα, το τρίο (πλέον) δημοσιεύει ένα βιντεοκλίπ για το καινούριο τραγούδι "Follow You Home", που τους βρίσκει να συνεργάζονται για ακόμα μία φορά με την Kid Moxie: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Follow You Home" προέρχεται από ένα νέο single, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 του Μάη από την Inner Ear (ψηφιακά και σε 300 αριθμημένα αντίτυπα βινυλίου), με b-side το οργανικό κομμάτι "Fiend For Sleep". Το κλιπ γυρίστηκε στο Λονδίνο, με σκηνοθέτη τον Emilio Vanni.

Η Kid Moxie ενδεχομένως να παίξει το κομμάτι και την Πέμπτη 31 Μαΐου στην Πλατεία Νερού, όπου θα είναι ένα από τα 3 εγχώρια ονόματα (μαζί με τους Sworr. και τους Lip Forensics) που θα ανοίξουν την 1η μέρα του φετινού Release Athens Festival, με headliner τον Richard Ashcroft των Verve. 

{youtube}Xf2W9jdLGWI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured