φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

«Η νέα βαρβαρότητα ελέγχει την ποιότητα
μπορείς να κοιμηθείς ήσυχα τώρα
και τρίβοντας τα χέρια της γυαλίζει τα αστέρια της
κατέφθασαν οι μάγοι με τα δώρα»

Η κοινή τους συναυλία το 2017 στην Τεχνόπολη, ήταν μία από τις πιο πετυχημένες της περσινής σαιζόν, όπως μπορείτε να δείτε και ξαναδιαβάζοντας τι έγραψε τότε ο ανταποκριτής μας Διαμαντής Διαμαντίδης (εδώ).

Έκτοτε, Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης έχουν συμπέσει και σε άλλα πράγματα, ενώ τώρα επεκτείνουν αυτήν τη συνεργασία μπαίνοντας μαζί στο στούντιο (με τον Παυλίδη να συνοδεύεται από τους B-Movies).

Πρώτος καρπός των νέων, κοινών αναζητήσεων είναι ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Η Νέα Βαρβαρότητα", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης -βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Τη μουσική του κομματιού υπογράφουν ο Παυλίδης με τους B-Movies, ενώ τους στίχους μόνος ο Παυλίδης. Η σκηνοθεσία του κλιπ ανήκει στην Ευτυχία Ιωσηφίδου. 

Παραμένει άγνωστο για την ώρα τι ακριβώς έχουν κατά νου σε επίπεδο δισκογραφικής συνεργασίας οι δύο εγχώριοι rock stars και αν η "Νέα Βαρβαρότητα" είναι πρόγευση του επικείμενου άλμπουμ του Παυλίδη με τους B-Movies. Γεγονός πάντως είναι ότι με τη "Νέα Βαρβαρότητα" ανανεώνουν το νέο τους συναυλιακό ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό, για το Σάββατο 2 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

{youtube}8okED1SIvBQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured