Στα garage rock revival χρονικά της δικής μας χώρας, οι Sound Explosion έγραψαν τη δική τους μικρή ιστορία, παρότι δεν άφησαν μεγάλο αποτύπωμα στη δισκογραφία: «έχουμε την εξόχως παράξενη και ανθυγιεινή συνήθεια να διαλύουμε το γκρουπ, όταν έρθει η ώρα να ηχογραφήσουμε», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη στον Βαγγέλη Πούλιο ο τραγουδιστής και κιθαρίστας τους Γιάννης Αλεξόπουλος.

Η μπάντα έχει δραστηριοποιηθεί ξανά εδώ και κάποια χρόνια, αλλά, παρά τη συναυλιακή της παρουσία και μερικά μεμονωμένα singles (τελευταίο ένα split με τους Basements το 2013), δεν φαινόταν να στοχεύει σε κάποιο άλμπουμ. Τώρα, όμως, όλα αυτά αλλάζουν χάρη σε 2 νέα τραγούδια ονόματι "Bring Back Your Love" και "In My Grave", τα οποία και μπορείτε να ακούσετε διαδοχικά, στους συνδέσμους παρακάτω.

{youtube}WjGRZQ2jUSI{/youtube}

Και τα 2 κομμάτια προλογίζουν ένα νέο άλμπουμ με τίτλο The Explosive Sounds Οf…, το οποίο έρχεται 24 ολόκληρα χρόνια μετά το ντεμπούτο τους. Θα περιλαμβάνει 14 νέα τραγούδια, που φιλοδοξούν, όπως διαβάζουμε, να δημιουργήσουν «έναν οδηγό για το πώς πρέπει να ακούγεται μια αληθινή garage μπάντα, έναν δίσκο που θα λιώσει στα πικάπ σας».

Το The Explosive Sounds Οf… αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες από τη Lost Ιn Tyme Records, συμπίπτοντας με τη συναυλία των Sound Explosion στο Gagarin (Σάββατο 28 Απριλίου), όπου θα γίνει και η πρώτη επίσημη παρουσίασή του στο κοινό.

{youtube}Wf6Cb4tFFp8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured