«Κι αν απ’ τους δυο μας κάποιος πρώτος πει αντίο
Και πάρει απόφαση ν’ αφήσει τη σκηνή.
Σε μια επόμενη ζωή εμείς οι δυο
ίσως βρεθούμε λίγο πιο αληθινοί»

Πέρασαν πια 2 χρόνια από το άλμπουμ Βαβέλ του 2016 (δείτε τι είχε γράψει τότε ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ) και η Νατάσσα Μποφίλιου φαίνεται πως είναι πια στη διαδικασία δημιουργίας του επόμενου βήματος.

Μια πρώτη γεύση δόθηκε τις τελευταίες μέρες, με τη δημοσιοποίηση του καινούριου τραγουδιού "Στην Επόμενη Ζωή": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κομμάτι είναι σύνθεση του Θέμη Καραμουρατίδη, σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου -με τον Καραμουρατίδη να υπογράφει και την ενορχήστρωση, αλλά να συμμετέχει και ως μουσικός, παίζοντας πιάνο και πλήκτρα. Είναι δε γραμμένο ειδικά για τον μονόλογο Ουρανία του τελευταίου και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό κατά τη διάρκεια των παραστάσεων Μπελ Ρεβ στο Γκάζι Live.

Η επιτυχία εντωμεταξύ αυτών των παραστάσεων και η συνεχόμενη ζήτηση από το κοινό, οδηγούν τώρα σε νέα παράταση: η Νατάσσα Μποφίλιου και οι συνεργάτες της θα συνεχίσουν λοιπόν για 4 ακόμα εμφανίσεις (Σάββατο 21 Απριλίου, Σάββατο 28 Απριλίου, Παρασκευή 4 Μαΐου & Σάββατο 5 Μαΐου).

{youtube}8qfzWpy0dPQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured