Από τα πλέον ιστορικά και αειθαλή σχήματα του εγχώριου underground οι Last Drive, έχουν να φανούν δισκογραφικά από το ΕΡ News From Nowhere του 2012. Τώρα, όμως, είναι ένα μόλις βήμα πριν την επίσημη επιστροφή τους στο προσκήνιο.

Ως τελευταίος προπομπός αυτής, δόθηκε στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο τραγούδι "Always The Sun", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Always The Sun" προέρχεται από τον δίσκο The Last Drive, που κυκλοφορεί από τη Labyrinth Of Thoughts αύριο Παρασκευή 20 Απριλίου, σε παραγωγή Jim Spliff και Νίκου Αγγλούπα (Ottomo). Θα περιλαμβάνει 8 δικές τους συνθέσεις και θα έχει συνολική διάρκεια 45 λεπτά.

O δίσκος αφιερώνεται στη μνήμη του αγαπημένου Fred Cole των Dead Moon, που χάθηκε πρόσφατα, και θα γίνει διαθέσιμος σε 4 διαφορετικές μορφές:

1. Die Hard Edition
100 χειροποίητες τσάντες πλάτης (σχεδιασμένες από τη φίρμα Zanderella handmade bags) με stencil "The last drive" που περιλαμβάνουν:

α) το βινύλιο σε βιολετί χρώμα. Τυπώθηκαν 100 κόπιες σε αυτό το χρώμα, το οποίο θα περιλαμβάνεται μόνο στη συγκεκριμένη έκδοση.

β) t-shirt με σχέδιο που δημιουργήθηκε από την Eva M. Grey επίσης αποκλειστικά για τη die hard edition (υπώθηκαν στο "The Lab T-shirt Athens)

γ) CD σε jewel case, με 8σέλιδο ένθετο.

2. βινύλιο σε κίτρινο χρώμα: 300 copies

3. βινύλιο σε μαύρο χρώμα: 350 copies

4. CD: 200 copies

Σήμερα Πέμπτη, 19 Απριλίου, η Labyrinth Of Thoughts θα διοργανώσει listening party σε επιλεγμένα ανεξάρτητα δισκοπωλεία της Αθήνας (αναλυτικές πληροφορίες εδώ).

Σε έναν μήνα ακριβώς, το Σάββατο 19 Μαΐου, οι Last Drive θα εμφανιστούν ζωντανά στο Fuzz για μια μεγάλη rock 'n' roll βραδιά.

{youtube}AITUQkcLbdY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured