news.team

Ξεκινώντας το 1971 με έδρα την Ουάσινγκτον DC, το National Public Radio έγινε ένας από τους ισχυρότερους ραδιοσταθμούς των Η.Π.Α.: σήμερα αναμεταδίδει σε εθνικό επίπεδο μέσω 1000 δημόσιων τοπικών σταθμών, ενώ οι μετρήσεις του 2017 το θέλουν να έχει γύρω στους 14.630.000 ακροατές.

Τα νούμερα έχουν σημασία, γιατί καταδεικνύουν ότι η διάκριση του συμπατριώτη μας Theodore δεν είναι αμελητέα: κάνοντας τη σούμα του φετινού SXSW φεστιβάλ, το National Public Radio εστίασε στο live του και ειδικά στο τραγούδι "Are We There Yet?", το οποίο και συμπεριέλαβε σε ένα θέμα για τις αγαπημένες του στιγμές και τις πιο αξιομνημόνευτες ανακαλύψεις.

«Το "Are We There Yet?" του Έλληνα μουσικού Theodore», διαβάζουμε στο σχετικό απόσπασμα «φέρνει κατά νου το εκτόπισμα της αύρας του "Us And Them" των Pink Floyd». Μπορείτε να θυμηθείτε το κομμάτι στον σύνδεσμο αμέσως παρακάτω.

{youtube}WvZx0rTj0fM{/youtube}

Το "Are We There Yet?" προέρχεται από το 2ο άλμπουμ του Θοδωρή Πολυχρονόπουλου It Is But It's Not (2015), για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε τι έγραψε σε μας ο Άγγελος Κλειτσίκας, εδώ. Πλέον ο Theodore βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας του 3ου του άλμπουμ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, αυτή τη φορά από το δικό του label United We Fly. Ακόμα ωστόσο δεν γνωρίζουμε περισσότερα, πέρα από το πρώτο δείγμα γραφής που έδωσε πριν κάτι μέρες στη δημοσιότητα: λέγεται "Towards? [For What Is To Come]" και μπορείτε να το ακούσετε αμέσως παρακάτω.

«Το νέο άλμπουμ αφορά τις δύο διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητας ενός ατόμου, της συνειδητής και της "μαγικής" αντλώντας έμπνευση από την μεταξύ τους μάχη», σχολίασε ο Theodore.

{youtube}UecYW88ijxs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured