news.team

«Μου το 'χουν πει καθαρά
Δε θα πας πουθενά
Με μυαλά σαν αυτά
Συγκεντρώσου»

Στην εκπνοή του 2017, μία από τις πιο ανερχόμενες εγχώριες μπάντες κατέθεσε νέο ΕΡ. Ο λόγος για τους Bazooka, οι οποίοι βρέθηκαν στην Inner Ear για τη Ζούγκλα (δείτε τι έγραψε ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ), δουλειά που συνέχισε στην πορεία του επιδραστικού άλμπουμ Άχρηστη Γενιά (2016), το οποίο βρέθηκε τότε στη λίστα μας με τις εγχώριες προτάσεις για τη χρονιά (δείτε εδώ).

Τώρα, οι Βολιώτες συνεχίζουν το σχετικό promo με ένα νέο βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Εξαϋλώσου" -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το τραγούδι είναι σύνθεση του Ξάνθου Παπανικολάου και του Βασίλη Ζελέπη, σε στίχους του πρώτου. Το κλιπ γύρισε για το γκρουπ η ομάδα Kick Ass, που θέλησε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, «να μεταφέρει μια αθηναϊκή cool ατμόσφαιρα με φόντο την τουριστίλα του ιστορικού κεντρου».

Πολλοί ήδη αναρωτιούνται αν στο 0.56 αυτός που εμφανίζεται φευγαλέα είναι ο Χαΐνης Δημήτρης Αποστολάκης, κάτι ωστόσο που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Οι Bazooka, στο μεταξύ, βγαίνουν ξανά στον δρόμο, για μια περιοδεία ανά την Ελλάδα. Ξεκινούν το Σάββατο 24 Μαρτίου από το Temple και στη συνέχεια παίζουν:
25 Μαρτίου, Κατερίνη - Δον Κιχώτης
26 Μαρτίου, Βόλος - Café Santan
27 Μαρτίου, Θεσσαλονίκη - Υπόγειο
28 Μαρτίου, Σέρρες - Αίγλη
30 Μαρτίου, Πτολεμαΐδα - Μανδρακούκος
31 Μαρτίου, Πρέβεζα - Ρολόϊ Cafe bar
1 Απριλίου, Ιωάννινα - Beatnik
2 Απριλίου, Άρτα - Fogg’s Beerhouse

{youtube}XbrRkwj0VgQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured