Αθόρυβα και χωρίς κάποια ιδιαίτερη στήριξη από τον εγχώριο Τύπο, οι Social Waste έφτασαν σε ένα εμφατικό sold-out στο Gagarin για την αυριανή τους συναυλία εκεί (Σάββατο 17 Μαρτίου).

Η μπάντα που ξεκίνησε πίσω στο 1999 από μια παρέα 17χρονων στο Ηράκλειο της Κρήτης και πρωτοέχτισε όνομα τραβώντας το ενδιαφέρον των Active Member, απέδειξε έτσι ότι έχει την προσοχή μεγάλης μερίδας του νεανικού κοινού που ασχολείται με το χιπ χοπ και (προφανώς) βρίσκει ελκυστικό το ανακάτεμα του ιδιώματος με τους παραδοσιακούς ήχους και τα όργανα της ανατολικής Μεσογείου -όπως βέβαια και τον έντονα πολιτικοκοινωνικό στίχο του γκρουπ.

Προς αποφυγή ταλαιπωριών, οι Social Waste διευκρινίζουν ότι δεν θα υπάρχει ούτε ένα εισιτήριο διαθέσιμο στο Gagarin τη μέρα της συναυλίας. Είναι ωστόσο πολλοί όσοι επικοινωνούν μαζί τους ζητώντας εισιτήρια ή ποστάρουν στα social media ψάχνοντας κάποια ευκαιρία από όσους είχαν βγάλει έγκαιρα μα δεν θα μπορέσουν να πάνε.

Απαντώντας σε αυτήν τη ζήτηση, οι Social Waste κάνουν κάλεσμα για ...εκδρομή!

Προτείνουν δηλαδή να ναυλώσουν οι ίδιοι πούλμαν από Αθήνα για όσους τους χάνουν τώρα στο Gagarin, ώστε να μπορέσουν να τους δουν live στη Θεσσαλονίκη στις 13 Απριλίου (στο WE). Το πούλμαν θα επιστρέψει στην Αθήνα το ίδιο βράδυ, αναχωρώντας μετά το live. Όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να επικοινωνήσουν με τη μπάντα μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook.

{youtube}RkL-jPuHBMw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured