Γέννημα-θρέμμα Θεσσαλονικιός, ο 24χρονος (σήμερα) Άκης Μπαρούτας μας συστήθηκε το 2014 ως τραγουδοποιός, μέσα από το ντεμπούτο του Στις Πλατείες Του Κόσμου.

Φέτος, σύστησε στο κοινό το ιδιαίτερο μουσικό σύμπαν των νέων ανησυχιών του μέσα από το όμορφο βιντεοκλίπ κινουμένων σχεδίων για το τραγούδι "28.000", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε αμέσως παρακάτω (animation: Μαρίλεια Γαβρή).

{youtube}gQV6yoeKxx4{/youtube}

Κι αν αναρωτιέστε τι απέγινε ο ήρωας του "28.000", η συνέχεια ακολουθεί στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, όπου μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι "Επιστρέφω Στη Γη".

Και τα 2 κομμάτια είναι σε στίχους-μουσική του Μπαρούτα και προέρχονται από το άλμπουμ Επιστρέφω Στη Γη, που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες από την Puzzlemusik σε ιδιαίτερη χάρτινη συσκευασία, η οποία περιλαμβάνει το σχετικό booklet και ένα poster, σχεδιασμένο από τη Σοφία Τόπη. Την παραγωγή του δίσκου υπογράφει ο ίδιος ο τραγουδοποιός, σε συνεργασία με τον Νίκο Δημακίδη.

Το Επιστρέφω Στη Γη θα παρουσιαστεί live τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα, αργότερα μέσα στην άνοιξη, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν έγκαιρα τόσο από τα μέσα όσο και από τα www.akisbaroutas.gr και www.puzzlemusik.com.

{youtube}1ECHKEEiS1E{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured