φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Πίσω στο 2005, ο Γιάννης Αγγελάκας έκανε μεγάλη αίσθηση συνεργαζόμενος με τον Νίκο Βελιώτη για τον δίσκο Οι Ανάσες Των Λύκων, δουλειά που θεωρείται σήμερα ανάμεσα στις σπουδαιότερες (και τολμηρότερες) του εγχώριου ρεπερτορίου των '00s: με ένα κλικ εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε γράψει τότε σε μας ο Παναγιώτης Κονδύλης, αξιολογώντας το άλμπουμ με 9 στα 10.

Οι δυο τους επανέλαβαν τη συνεργασία και το 2007, για έναν ακόμα καλό δίσκο, το Πότε Θα Φτάσουμε Εδώ. Και φέτος ξανασυναντιώνται, αυτή τη φορά επί σκηνής, ως «μοναχικοί μαδημένοι λύκοι » όπως οι ίδιοι δηλώνουν.

Ενόψει λοιπόν των συναυλιών της Παρασκευής 2 Μαρτίου και του Σαββάτου 3 Μαρτίου στον κινηματογράφο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21, κοντά στον ΗΣΑΠ Βικτώρια / ώρα έναρξης: 21.00), δίνουν τώρα μια γεύση από το τι θα πρέπει να περιμένουμε από αυτή τη σύμπραξη με ένα trailer 48 δευτερολέπτων, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Οι δυο τους, μόνοι πάνω στο πάλκο, θα παρουσιάσουν τραγούδια από τις προαναφερθείσες δουλειές τους, αλλά και καινούριες διασκευές σε ρεμπέτικα, λαϊκά και ροκ τραγούδια -με «όσο θόρυβο χρειάζεται», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν.

Λόγω χωρητικότητας της αίθουσας, ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος.

{youtube}LCdoazJzuOY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured