news.team

Όπως είχε ανακοινώσει, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έβγαλε χθες Πέμπτη 15 του Φλεβάρη τον καινούριο του δίσκο.

Το άλμπουμ έχει τίτλο Με Στόμα Που Γελά και έρχεται 4 σχεδόν χρόνια μετά την τελευταία στούντιο δουλειά του Παπακωνσταντίνου, Πρόσκληση Σε Δείπνο Κυανίου (μπορείτε να διαβάσετε τι είχε γράψει τότε σε μας γι' αυτήν ο Μιχάλης Τσαντίλας, εδώ).

Κεντρικός ερμηνευτής στο Με Στόμα Που Γελά είναι ο Σωκράτης Μάλαμας, ο οποίος τραγουδά τα 11 από τα 12 κομμάτια του δίσκου -το άλλο το λέει ο ίδιος ο τραγουδοποιός από τον Τύρναβο. Στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης μπορείτε να ακούσετε τον Μάλαμα να τραγουδά την "Απόδραση".

47m-2.jpg

«Στο εξώφυλλο δύο δέντρα, δυό πίδακες κυτταρίνης. Παραπομπή στο δίσκο του 1995 «Στην Ανδρομέδα και στη γή», όπου είχαμε την πρώτη εκτεταμένη συνεργασία με τον Σωκράτη», σχολιάζει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, μεταξύ άλλων. Συμπληρώνοντας ότι «Έκτοτε, άλλες φορές λιγότερο κι άλλες περισσότερο, συνεχίσαμε να τροφοδοτούμε την εκλεκτική συγγένεια, που διατρέχει τις προσωπικότητές μας, με τραγούδια».

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο νέο στούντιο Αχός το οποίο έχει στήσει ο Παπακωνσταντίνου στο Μεγαλόβρυσο της Αγιάς και διατίθεται ψηφιακά και σε CD από το label Αχός, καθώς και την MLK.

{youtube}N3G-Z4cWVd0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured