Από στόμα σε στόμα και απο link σε link, οι κύκλοι του ιντερνετικού ραδιοφώνου πιθανόν να γνωρίζουν ήδη, ότι το avopolisradio.gr, έστω και πιλοτικά για την εβδομάδα που μας πέρασε, ξεκίνησε ξανά να εκπέμπει ζωντανά σε καθημερινή βάση και μάλιστα από το κέντρο της πόλης, με τους Δημήτρη Λιλή & Ζώη Χαλκιόπουλο (Brotherhood On Air) να επιστρέφουν με το δικό τους μοναδικό μεσημεριανό μαγκαζίνο, στη ζώνη 2-4μμ.

Εν αναμονή του επίσημου προγράμματος του σταθμού, που θα έχει νέες προσθήκες και θα ανοίξει αρκετά guest spots για να φιλοξενεί ομάδες, labels, δισκοπωλεία και άλλους παράγοντες που προάγουν την εναλλακτική υποκουλτούρα της πόλης, το δίδυμο των Brotherhood προετοιμάζει το κλίμα απο την πρώτη κιόλας βδομάδα.

Σήμερα, μετά τις 3μμ, καλεσμένες στον σταθμό θα είναι οι κοπέλες πίσω από το αθηναϊκό electro pop σχήμα των S.W.I.M. (Someone Who Isn’t Me) και σε κλίμα μίνι συνέντευξης θα μοιραστούν με το δίδυμο των B.Ο.Α. εμπειρίες από τη μέχρι τώρα διαδρομή τους, καθώς και τα μελλοντικά βήματά τους, λίγο πριν τη ζωντανή εμφάνισή τους στο υπόγειο της πιτσαρίας Crust, στα πλαίσια των Superbad βραδιών.

48ttt_3.png

Δύο ώρες αργότερα, από τις 6μμ μέχρι τις 8μμ, στο studio θα βρίσκεται η DJ κολλεκτίβα των Four Horsemen για να διαλέξουν κομμάτια που λειτουργούν χορευτικά και δημιουργούν την κατάλληλη διάθεση για το βράδι της Παρασκευής. Παράλληλα θα κουβεντιάσουν για θέματα που άπτονται της DJ κουλτούρας της πόλης και την εξέλιξη αυτής την τελευταία δεκαετία.

Όσον αφορά το πλήρες πρόγραμμα του Avopolis Radio, την επόμενη Τρίτη αναμένεται τόσο η ανακοίνωσή του, όσο και η επίσημη πρεμιέρα του.

Στο ανανεωμένο και πιο ζώντανο πλέον avopolisradio.gr υπάρχει μουσική με περιεχόμενο και ανοιχτά μικρόφωνα ώστε να εκφραστούν οι διαφορετικές μουσικές σκηνές αυτής της πόλης.

{youtube}nvQm6k6p5MM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured