φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Οι sold-out βραδιές που έγιναν πρόσφατα στο Steam (δείτε την ανταπόκριση του Ανδρέα Κύρκου, εδώ) μάζεψαν πολύ από τον κόσμο που έζησε τη Στέρεο Νόβα κοσμογονία την εποχή που συνέβη, εν τέλει όμως δεν μπήκαν υπό το όνομα του ιστορικού σχήματος, αλλά ως συνεργασία του Κ.ΒΗΤΑ με τον Μιχάλη Δέλτα για 2 DJ sets.

Αλλά η επανένωση που πολλοί περίμεναν έγινε, έστω και αθόρυβα, με τις βραδιές στο Steam να αποτελούν κάτι σαν crush test.

Όπως ανακοίνωσε το Summer Nostos Festival, στη φετινή του εκδοχή θα φιλοξενήσει -μεταξύ άλλων- μία συναυλία των Στέρεο Νόβα, την πρώτη μετά το reunion του 2008, στο ιστορικό πια πάρτυ της Lifo.

«Μετά από πολλά χρόνια σκεφτήκαμε να δώσουμε μια ζωντανή συναυλία», δηλώνουν από κοινού ο Κ.ΒΗΤΑ με τον Μιχάλη Δ, «είναι μια καλή στιγμή, χρειάστηκε καιρός για να καταλάβουμε κάποια απλά πράγματα στη ζωή».

Το Summer Nostos Festival θα διεξαχθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τις 17 ως τις 24 Ιουνίου. Ακόμα δεν έχει φιξαριστεί η ημερομηνία που θα παίξουν οι Στέρεο Νόβα, σε κάθε όμως περίπτωση η είσοδος στη συναυλία θα είναι δωρεάν, όπως συμβαίνει με όλες τις συναυλίες του συγκεκριμένου φεστιβάλ.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι οι Κ.ΒΗΤΑ & Μιχάλης Δ θα παίξουν και νέο υλικό, από κάποιο καινούριο Στέρεο Νόβα άλμπουμ που έρχεται -ίσως πριν τη συναυλία (τον Μάιο), ίσως έπειτα.

{youtube}0vfTiV0BCSw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured