Την ημέρα των γενεθλίων του (31 Ιανουαρίου) διάλεξε σημαδιακά ο Sillyboy για να συστήσει ευρέως τη νέα του μπάντα, Ghost Relatives, στην οποία συμμετέχει ο γνωστός μας ως Κύριος Κ., Θοδωρής Κοντάκος (κιθάρες), καθώς και μέλη των Whereswilder (ο Μανώλης Γιαννίκιος στα τύμπανα και ο Αλέκος Βουλγαράκης στις κιθάρες).

Οι συστάσεις γίνονται μέσω του ολοκαίνουριου single "Come Closer", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας και το ιδιαίτερα νοσταλγικό βιντεοκλίπ που το συνοδεύει.

Το βιντεοκλίπ λειτουργεί αλληγορικά, μας πληροφορεί το συνοδευτικό δελτίο Τύπου, καθώς αναφέρεται στην ανάγκη του Αθηναίου παραγωγού να επιστρέψει στη ζεστασιά του αναλογικού ήχου. Άλλωστε αν παραπέμπει κάπου το "Come Closer", είναι στη λεπτομερή και γεμάτη ενορχήστρωση που διέκρινε δίσκους σαν το Captain Fantastic Αnd Τhe Brown Dirt Cowboy του Elton John (1975).

Ο Sillyboy επιστρέφει όμως και επί σκηνής με τους Ghost Relatives, καθώς παίζουν live το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στη Death Disco (Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή), με opening act τους Iotaphi.

{youtube}d2kT2CSCQNU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured