Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης και με τεράστια προσέλευση επωνύμων και απλού κόσμου έγινε η κηδεία του Τζίμη Πανούση, στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η παρουσία του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος διάβασε αυτοσχέδιο ποίημα του για τον «ακριβό του φίλο», όπως τον χαρακτήρισε. Και από μία άλλη άποψη, ιδιαιτέρως εξοργιστική βέβαια, χαρακτηριστική ήταν δυστυχώς η παρουσία της Ελένης Λουκά, που φώναζε τα δικά της μπροστά στις κάμερες, μη σεβόμενη τον νεκρό ούτε την ώρα του ύστατου χαίρε. Ευτυχώς για όλους, ίσως και για εκείνη, ένα περιπολικό ανέλαβε την απομάκρυνσή της από τον χώρο.

Ο Πανούσης εναποτέθηκε μετά τη νεκρώσιμη δέηση στον οικογενειακό του τάφο, δίπλα ακριβώς στον αδερφό και στους γονείς του.

Σύμφωνα εντωμεταξύ με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Marathon News, ο στενός του φίλος Ηλίας Ψινάκης, με την ιδιότητα του δημάρχου Μαραθώνα, θα ζητήσει από το επόμενο δημοτικό συμβούλιο τη μετονομασία του δρόμου που περνάει μπροστά από το σπίτι του εκλιπόντος στη Νέα Μάκρη σε οδό Τζίμη Πανούση.

{youtube}ocyhuMfiBTE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured