Cayetano και RSN ένωσαν δυνάμεις δημιουργώντας ένα νέο, κοινό project και αυτές τις μέρες μας έδωσαν το πρώτο τους κοινό δείγμα γραφής, δημοσιεύοντας τα ολοκαίνουρια κομμάτια "You Got Love" και "Stereodate" -τα ακούτε διαδοχικά αμέσως παρακάτω, καθώς και στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

{youtube}7Thr6lthDbA{/youtube}

Οι κατά κόσμον Γιώργος Μπρατάνης (Cayetano) και Άρης Αζιλαζιάν (RSN) ονόμασαν το κοινό τους εγχείρημα Stereodate και για την ηχογράφηση του "You Got Love" πλαισιώθηκαν από τον Διονύση Μόρφη (κιθάρες) και τον Γιώργο Περίν (φωνητικά).

Και τα 2 κομμάτια είναι δικές τους δημιουργίες συνθετικά, με τους στίχους να ανήκουν στον Παναγιώτη Σκραπαρλή. Φαίνεται δε ότι αποτελούν τμήματα κάποιων νέων ηχογραφήσεων, για τις οποίες όμως δεν υπάρχουν ακόμα άλλες πληροφορίες. Τελευταία φορά είχαμε πετύχει τον Cayetano στις Μαλδίβες (δείτε εδώ) και μας είχε επιβεβαιώσει ότι το επερχόμενο άλμπουμ του ήταν κατά 80% έτοιμο, προσθέτοντας ότι «πρόκειται για την πιο «δύσκολη» ως προς την ακρόαση δουλειά μου, αλλά και για την πιο ώριμη σε συνθέσεις και παραγωγή».

Και τα 2 κομμάτια προσφέρονται στο κοινό για δωρεάν κατέβασμα, θα τα βρείτε με ένα κλικ εδώ.

{youtube}cNqc9gvhpSQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured