«Κοίτα τη μαγική γυάλινη σφαίρα
Απόψε μέσα εδώ, όλα είναι πιθανά
λευκές νιφάδες στροβιλίζουν στον αέρα
σαν τα παιχνίδια που ζωντάνεψαν ξανά»

Μία από τις μεγάλες καλλιτεχνικές απώλειες του 2017 ήταν κι αυτή της Αρλέτας, εκλεκτής κι αγαπημένης τραγουδοποιού, με εντελώς δική της γλώσσα και στυλ ερμηνείας.

Πριν πεθάνει, ωστόσο, η Αρλέτα ετοίμαζε έναν ακόμα δίσκο και καθώς φαίνεται είχε προλάβει να τον τελειώσει.

Ανάμεσα στα τραγούδια του, βρισκόταν και το "δεν είναι ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ", το οποίο και δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα ενόψει των φετινών Χριστουγέννων, αφού -όπως μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης- παρά τον τίτλο του, είναι ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τα όλα του.

Συνθέτης του κομματιού είναι ο Λάκης Παπαδόπουλος και στιχουργός η Sunny Μπαλτζή. Ο Παπαδόπουλος υπογράφει και τις ενορχηστρώσεις, ενώ παίζει επίσης ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα και κρουστά.

Οι δυο τους είναι συντελεστές όλου του επικείμενου δίσκου της Αρλέτας, ο οποίος μαθαίνουμε ότι ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο μετά από 3 χρόνια εργασιών. Θα περιέχει 13 συνολικά τραγούδια και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018 από τη Feelgood.

«Η Αρλέτα φεύγοντας μας έκανε δώρο 13 ονειρικές ερμηνείες, που θα μας κρατάνε συντροφιά όλα τα υπόλοιπα χρόνια, μετριάζοντας το ασήκωτο κενό της απουσίας της», σχολίασε ο Λάκης Παπαδόπουλος.

{youtube}FNZbn2XwHwY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured