φωτογραφία: Αφροδίτη Ζαγγανά

Τα επικριτικά σχόλια που ξεσηκώθηκαν εναντίον της Νατάσσας Μποφίλιου για τα όσα είπε περί πολιτικής και Ευρωπαϊκής Ένωσης στη συνέντευξη την οποία έδωσε στον Δημήτρη Κανελλόπουλο για την Εφημερίδα των Συντακτών, προξένησαν καθώς φαίνεται την οργή του Γιάννη Αγγελάκα.

Σε συνέντευξή του στο Έθνος, ο τραγουδοποιός έδωσε την αμέριστη στήριξή του στη Μποφίλιου και σχολίασε χαρακτηριστικά: «Καλά θα κάνουν όλες αυτές οι γλοιώδεις αλεπούδες του νεοφιλελευθερισμού, οι παράνομοι ιεραπόστολοι του νόμου της ζούγκλας που όση δύναμη απέκτησαν την απέκτησαν με την ιδιότητα του γελωτοποιού του βασιλιά να σκάσουν και να σταματήσουν να λερώνουν όποιον ή όποια έχει τον τρόπο και το θάρρος να δημοσιοποιεί τις απόψεις του».

Πολλοί από τον καλλιτεχνικό κόσμο έχουν βγει τις τελευταίες μέρες και καταδικάζουν τον απαξιωτικό και μειωτικό τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίστηκε η Νατάσσα Μποφίλιου για τα πιστεύω της. Από ανθρώπους, μάλιστα, που στο παρελθόν, απέναντι σε ακραίες αντιδράσεις απέναντι σε καλλιτέχνες πιο κοντά στα δικά τους ιδεολογικά πιστεύω, είχαν κατά τα λοιπά υπερασπιστεί το δικαίωμα στην ελεύθερη άποψη.

{youtube}hhZ0FnuFQDw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured