5 χρόνια έχουν να φανούν οι Lüüp του Στέλιου Ρωμαλιάδη στη δισκογραφία, έχοντας σιωπήσει ύστερα από το κοινό τους ΕΡ The Redemption Bells με τον Pleq (2012).

Ωστόσο, ετοιμάζουν μεγάλη επιστροφή, προάγγελος της οποίας είναι το βιντεοκλίπ που μπορείτε να δείτε στο τέλος της είδησης για το ολοκαίνουριο κομμάτι "The Greater Holy Assembly (Ha Idra Rabba Qadisha)".

Το "The Greater Holy Assembly (Ha Idra Rabba Qadisha)" αποτελεί συνεργασία με τον Σάκη Τόλη των Rotting Christ. Είναι δε προάγγελος ενός νέου άλμπουμ με τίτλο Canticles Οf Τhe Holy Scythe, το οποίο κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από την I, Voidhanger Records, σε περιορισμένη έκδοση slipcase CD με 20σελιδο booklet.

To Canticles Οf Τhe Holy Scythe επικεντρώνει στην ιδέα του θανάτου και επιχειρεί ένα ταξίδι κατανόησής του και συμφιλίωσης μαζί του. Είναι ένα έργο, διαβάζουμε στο συνοδευτικό δελτίο τύπου «όπου οι δεισιδαιμονίες και οι λαϊκές παραδόσεις συμπλέκονται με τα μυστικά της Αλχημείας και της Kabbalah, με τη μαγεία του Aleister Crowley και με αρχαίες επικλήσεις κοσμικών θεοτήτων και αστρολογικών ενεργειών».

Εκτός του Σάκη Τόλη, υπάρχει μία ακόμα ηχηρή παρουσία, αυτή του Bjørn Aldrahn Dencker (Urarv, The Deathtrip, πρώην Dødheimsgard), ενώ συμμετέχουν επίσης διακεκριμένες νέες τραγουδίστριες από την εγχώρια σκηνή (Σοφία Σαρρή, Ξένια Ροδοθεάτου, Άννα Λινάρδου).

{youtube}HyzxPz6_7Jk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured